Touringcar Amsterdam

Touringcar huren Amsterdam?

Bent u op zoek naar een touringcar bus in Amsterdam? Heeft u een schoolreis, bedrijfsuitje, festival vervoer of een groepsuitje? Een grote of een kleine groep? Wij zijn uw vertrouwde touringcar bus partner in Amsterdam en omgeving.

Onze luxe touringcar bussen in Amsterdam zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare rugleuning, toilet, airco, koelkast en meer.

Onze ervaren touringcar bus chauffeurs voldoen aan de meest strenge wettelijke eisen en staan garant voor een comfortabele rit. Onze chauffeur, is uw gastheer onderweg!

Huur snel je touringcar bus Amsterdam online.

Amsterdam de hoofdstad van Nederland met Schiphol Airport in de buurt. De stad is bekend om de vele grachten en tulpen die toeristen trekt.

De touringcar kan niet overal komen in Amsterdam. Zo zijn de grachten in Amsterdam centrum Keizersgracht, voorburgwal en het Damrak niet meer bereikbaar voor de Touringcar bus.

Plaatsen waar de touringcar bus in Amsterdam wel kan stoppen:
Ruijterkade Oost, Weesperstraat, Mauritskade en de S100.

Schoolreis

Touringcar bus nodig in Amsterdam voor een schoolreis? Wij vervoeren niet alleen per bus, maar adviseren en reserveren ook de entree tickets voor de bestemming.

Bedrijfsuitje

Huur snel uw touringcar bus in Amsterdam voor uw bedrijfsuitje. Wij kunnen het hele uitje voor u plannen op basis van uw wensen.

Groepsreis

Groepsreis vanuit Amsterdam met een touringcar bus? Wij hebben op maat gemaakte groepsreisjes naar de mooiste plekken. Neem snel contact met ons op

Dagtocht

Wilt u opstappen in een touringcar bus in Amsterdam voor een dagtocht? Wij verzorgen regelmatig dagtochten naar de mooiste plekjes in Nederland, maar ook over de grens.Touringcar bus huren met chauffeur

Wilt u vanuit Amsterdam of omgeving met uw eigen groep een bus huren met chauffeur? U heeft de vrijheid om zelf het programma te maken. Wij leveren u een touringcar bus met chauffeur in Amsterdam.

Excursie busreis

Met de touringcar bus vanuit Amsterdam op excursie busreis? Wij kunnen niet alleen het busvervoer verzorgen, maar wij kunnen de hele reis voor u plannen en uitvoeren in zowel binnen als buitenland. De chauffeur zal uw persoonlijke reisleider zijn.

E-mail

Info@ishaantours.nl

Telefoon

030 266 1313
Ook WhatsApp

Adres

Wijde Wade 12 3439 NP Nieuwegein Nederland

Bedrijfs informatie

KvK: 91324041
BTW: NL865617776B01
Volg ons op sociale media

Touringcar bus Amsterdam